Renault ZOE

 

vanaf € 30.390,- inclusief aanschaf batterij

 

direct offerte?

ZOE acties
occasions

De Renault ZOE is de eerste betaalbare 100% elektrische auto met een rijbereik van 400 km NEDC. De Renault ZOE bewijst dat elektrisch rijden ook op een sportieve manier kan. De ZOE is sportief vormgegeven volgens de nieuwste Renault richtlijnen. Het grote Renault logo gecombineerd met de dynamische voorkant zorgt voor dit sportieve uiterlijk. Wanneer u kiest voor een elektrische Renault betaalt u géén BPM, géén wegenbelasting en slechts 4% bijtelling!

Standaard uitrusting nieuwe Renault ZOE:

 • Antiblokkeersysteem (ABS) met elektronische remkrachtverdeling (EBV)
 • Cruise control met snelheidbegrenzer
 • Hill-start assist
 • LED-dagrijverlichting
 • Elektronisch geregelde airconditioning (programmeerbaar om het interieur vooraf te koelen of verwarmen)
 • Renault R-Link 2 multimedia- en navigatiesysteem met 7″ touchscreen
 • Bluetooth handsfree telefoonbediening
 • 15″ designwielen met Michelin Energy EV banden
 • Laadkabels & Caméléon lader

Renault ZOE Z.E.

Waarom elektrisch rijden? Enerzijds draagt u bij aan een beter milieu wanneer u kiest voor de Renault ZOE Z.E. De Renault ZOE is namelijk volledig elektrisch en heeft geen CO2 uitstoot. Fossiele brandstoffen raken steeds verder op en worden dagelijks duurder. Hierdoor geniet u van vele financiële voordelen wanneer u kiest voor een elektrische Renault. Zoals eerder gezegd betaalt u géén BPM en géén belasting. Daarnaast is de bijtelling van het leasen van de Renault ZOE slechts 4%! Een volle tank kost u slechts € 5,- aan stroom waarmee u ongeveer 400 km kunt rijden. Met een actieradius van 400 km is uw mobiele vrijheid vrijwel onbeperkt!

Nu beschikbaar met een actieradius van 400 KM (NEDC)

De Renault ZOE overal opladen

De batterij van de nieuwe Renault ZOE kunt u echt overal opladen. Thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra, supermarkten of langs de snelweg. De bijgeleverde Caméléon -lader past zich aan het maximaal beschikbare vermogen van het laadpunt (het laadvermogen kan varieren van 3,7KW tot 43Kw). Op basis van het gebruikte laadpunt zal de laadtijd aangepast worden. Met de nieuwe Caméléonlader kunt u binnen 30 minuten de batterij voldoende opladen om 120 km elektrisch te rijden.

Hoe werkt batterijhuur Renault ZOE?

Renault biedt u de mogelijkheid om de batterij van de nieuwe Renault ZOE te kopen of te huren. Wanneer u kiest voor het huren van de batterij is de aanschafprijs van de auto lager en heeft u een maximale gemoedsrust.

 • U betaalt alleen voor wat u nodig heeft: het tarief van batterijhuur is afgestemd op uw persoonlijke behoeften
 • U bent verzekerd van een goed werkende batterij. Bij een capaciteit van minder dan 75% wordt deze gerepareerd of vervangen
 • Zorgeloos rijden: gratis volledige Renault Route service en Renault mobiliteitsoplossing
 • Bij verkoop kan het batterijhuurcontract eenvoudig en zonder kosten overgedragen worden aan een andere partij

Prijs Renault ZOE 2017

De Renault ZOE is verkrijgbaar vanaf € 22.180,-. Voor deze instapprijs rijdt u de Renault ZOE Life. Wanneer u meer opties in uw ZOE wilt kunt u kiezen voor de Renault ZOE Zen de Renault Zoe Intens of de nieuwe Renault Zoe Bose uitvoering. De Bose uitvoering is onder andere uitgerust met een Bose Premium audiosysteem met 2 tweeters, 4 speakers, Richbass woofer en Bose Efficient Energy versterker onder de passagiersstoel. Verder is elke uitvoering volledig naar uw wens aan te passen zodat u kunt kiezen voor de elektrische auto die écht bij u past! Geïnteresseerd in wat de Renault ZOE u te bieden heeft? Neem dan gerust eens contact met ons op of kom langs voor een proefrit!

De Renault ZOE is beschikbaar vanaf € 22.490,- met batterijhuur vanaf € 59,- per maand, of te koop inclusief batterij vanaf € 30.390,-

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube