Renault Talisman

Nu te bestellen bij Segerink & Wolbers. Kom naar de showroom voor meer informatie.

Sedan en Estate

De Renault Talisman Sedan, is verkrijgbaar vanaf € 32.290,-. De compleet nieuwe Sedan voor het D-segment biedt keuze uit vijf efficiënte Euro 6-motoren met turbotechniek. De Talisman Estate volgt in het begin van het tweede kwartaal in 2016 en heeft een meerprijs van € 1.200,- ten opzichte van de Sedan. De vanafprijs voor de Talisman Estate is € 33.490,-.

ROYAAL INTERIEUR EN UNIEKE RIJERVARING

De nieuwe Talisman Sedan en Estate vertalen de elegante designtaal, de hoogwaardige kwaliteit en de moderne techniek van de onlangs geïntroduceerde Renault Espace naar het D-segment. Met zijn bijzonder royale interieur en bagageruimte is de Talisman in zowel Sedan als Estate, één van de ruimste auto’s in zijn klasse. Het geavanceerde onderstel, de efficiënte motoren en de vele veiligheidsfuncties dragen bij aan de unieke rijervaring.

VIJF MOTOREN, VIER VERSIES

De sterkere dieselmotoren – de Energy dCi 130 en de Energy dCi 160 – zijn leverbaar voor de Intens en Initiale Paris. Laatstgenoemde topuitvoering is standaard voorzien van de automatische zestraps EDC-transmissie, die voor de andere diesels optioneel verkrijgbaar is.

Het benzine-aanbod wordt gevormd door de Energy TCe 150 en TCe 200. Deze motoren zijn standaard in combinatie met de automatische zeventraps EDC-transmissie en zijn beschikbaar voor de Zen, Intens en Initiale Paris.

De nieuwe Renault Talisman is al te koop vanaf € 32.290,-bij Segerink & Wolbers. Is bij u de interesse gewekt? Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Talisman of bereken alvast de inruilwaarde van uw huidige auto op onze actiewebsite.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.

ster ster ster ster ster volgens 21 klanten

Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube