Renault Talisman Estate

De nieuwe Renault Talisman Estate

De Renault Talisman Estate, is verkrijgbaar vanaf € 33.490,-. De compleet nieuwe Estate voor het D-segment biedt keuze uit vijf efficiënte Euro 6-motoren met turbotechniek. De Talisman Estate is ontworpen voor jouw, slank, elegant en eersteklas afwerking. De nieuwe Talisman nodigt uit om in te stappen. De Renault Talisman Estate is een echte, zakelijk familie-auto een verschijning voorzien van Dagrijverlichting, tweekleurige lichtmetalen wielen en een stoere grille.

ROYAAL INTERIEUR EN SUBLIEME RIJBELEVING

De nieuwe Talisman Estate vertaalt de elegante designtaal, de hoogwaardige kwaliteit en de moderne techniek van de nieuwe Renault Espace naar het D-segment. Met zijn bijzonder royale interieur en bagageruimte is de Talisman als Estate één van de ruimste auto’s in zijn klasse en biedt je een ongekende bewegingsvrijheid. Het geavanceerde onderstel, de efficiënte motoren en de vele veiligheidsfuncties dragen bij aan de unieke rijervaring. Ontdek de technologische innovaties van de Talisman in onze Showroom. Een greep uit de intelligente technologieën op de nieuwe Talisman Estate zijn; Lane Departure Warning, Blind Spot Warning, Pack Easy Park Assist, Grootlichtassistent, Adaptive Cruise Control en Active emergency braking.

Vijf motoren, vier uitvoeringen

Drie dieselmotoren en twee benzinemotoren. De sterkere & zuinige dieselmotoren – de Energy dCi 130 en de Energy dCi 160 – zijn leverbaar voor de Intens en Initiale Paris. Laatstgenoemde topuitvoering is standaard voorzien van de automatische zestraps EDC-transmissie, die voor de andere diesels optioneel verkrijgbaar is.

Het benzine-aanbod wordt gevormd door de Energy TCe 150 en TCe 200. Deze motoren zijn standaard in combinatie met de automatische zeventraps EDC-transmissie en zijn beschikbaar voor de Zen, Intens en Initiale Paris.
Voor iedere wens is er een Renault Talisman Estate. De nieuwe Renault Talisman Estate is al te koop vanaf € 33.490,- bij Segerink & Wolbers. Is bij u de interesse gewekt? Bezoek onze showroom voor meer informatie over de Talisman Estate, uitrusting en opties of bereken alvast de inruilwaarde van uw huidige auto op onze actiewebsite.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.

 

ster ster ster ster ster volgens 34 klanten

Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube