Renault Scénic

 

vanaf € 26.690,-

 

direct offerte?Scenic actiesoccasions

De nieuwe Renault Scénic

Ontdek de nieuwe Renault Scénic bij Segerink & Wolbers. De vierde generatie MPV van Renault heeft een opvallend design en is standaard uitgerust met 20″ wielen, schuine voorruit en unieke verlichting. Alles aan de nieuwe Renault Scénic is revolutionair en stijlvol. Met de nieuwe Renault Scénic en Renault Grand Scénic brengt Renault de technologie op een nog hoger niveau. Aan alles is gedacht om het rijden gemakkelijker en veiliger te maken. Diverse technologische hoogstandjes zoals rijstrookassistent, actieve noodstopbekrachtiging met voetgangerdetectie en een MULTI-SENSE kleurendisplay zorgen voor ongekend rijcomfort. Dit rijcomfort kunt u uiteraard ervaren bij Segerink & Wolbers.

Renault (Grand) Scénic uitrusting

U kunt profiteren van diverse packs met bijvoorbeeld lichtmetalen wielen, parkeersensoren en LED PURE VISION verlichting. Echter zijn de Renault Scénic modellen van Segerink & Wolbers altijd al luxe uitgerust.

  • Active Emergency Braking System met voetgangerdetectie
  • LED-dagrijverlichting
  • Cruise Control en snelheidsbegrenzer
  • Handbediende airconditioning
  • Mistlampen vóór
  • Digitale radio

Ondanks de luxe uitrusting en de nieuwste features blijft de Renault (Grand) Scénic de kenmerkende compacte MPV met flexibel interieur en veel bergruimte. De nieuwe Renault Scénic is de ideale familieauto met een ongekend comfort.

Renault Grand Scénic

Renault-grand-scenic

De Renault Grand Scénic is stijlvol met 5 of 7 zitplaatsen. In vele opzichten is de Grande Scénic de perfecte gezinsauto met zijn modulaire en praktische interieur en de vele opbergruimtes. De Renault Grand Scénic is zuinig en laat een frisse indruk achter. Laat u verleiden door de aerodynamische en elegante stijl. De Grand Scénic is leverbaar vanaf € 27.890,-.

Veel keuze, dat is duidelijk. Segerink & Wolbers helpt u uiteraard graag bij het maken van de keuze voor de juiste Renault Scénic. Wilt u alvast verder kennismaken met onze Scénic uitvoeringen? U bent van harte welkom voor een proefrit. Is uw keuze al bekend? U kunt dan direct een offerte aanvragen.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.

ster ster ster ster ster volgens 23 klanten


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube