Renault Mégane

Private lease vanaf € 450,- p.m. Stel zelf uw Megane Estate private lease samen.

Segerink & Wolbers beschikt over een grote voorraad Renault Mégane modellen. Zo kunt u bij ons terecht voor de Renault Mégane Hatchback, Estate en de Mégane GT. Met deze excellente keuze uit Renault Mégane modellen kan het niet anders dan dat er ook een uitvoering is die helemaal bij u past. Kom daarom eens langs in onze showroom voor een proefrit en laat u direct verleiden door ons uitgebreide Renault Mégane gamma.

Renault Mégane Hatchback

De Renault Mégane Hatchback heeft u veel te bieden. Ongekende rijervaring is met de Mégane Hatchback een feit.

En kiest u voor de Mégane BOSE® met Bose® DAB+ premium audiosysteem, dan worden uw zintuigen geprikkeld om tot het uiterste te gaan. Voor het sportieve karakter van de hatchback is er ook een Renault Mégane GT, met 4Control-technologie, speciale bumpers, LED-dagrijverlichting en exclusieve 17” lichtmetalen wielen. U rijdt al een Renault Mégane hatchback vanaf € 21.390,-.

Renault Mégane Estate

De elegantie en technologie van de Renault Mégane Estate laten andere stationwagons ver achter zich. Het vernieuwde design combineert sportieve kenmerken met elegante lijnen. Daarbij is de Mégane de eerste stationwagon in het C-segment met 4Control-techniek. Deze vierwielbesturing zorgt voor een sportief en nauwkeurig stuurgevoel in de bochten met als resultaat een perfect rijgedrag en maximaal rijplezier. Binnenkort in de showroom bij Segerink & Wolbers.

Renault Mégane R.S.

Prestaties, looks en uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Dat zijn de kenmerken van de Mégane GT. De 4Control-vierwielbesturing zorgt voor de beste wegligging en optimale wendbaarheid. Exclusief is R.S. Drive met Launch Control en Multi Change
Down. Vergeet de standaard 17” lichtmetalen wielen niet.

Zoals u kunt zien heeft Segerink & Wolbers de beste deals voor u. Alle Renault Mégane uitvoeringen zijn bij ons beschikbaar. Uw toekomstige Renault tot in detail zelf samenstellen. Alles is mogelijk met de Mégane modellen van Segerink &Wolbers. Ervaar de Renault Mégane direct en vraag een proefrit aan.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.

 

ster ster ster ster volgens 25 klanten

Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube