Nieuwe Renault Mégane Estate

Private lease vanaf € 450,- p.m. Stel zelf uw Mégane Estate private lease samen.

De nieuwe Renault Mégane Estate

De nieuwe Renault Mégane Estate laat andere stationwagens in het C-segment ver achter zich. Het vernieuwde design trekt de aandacht op een subtiele manier. Kenmerkend voor het vernieuwde design zijn de lichtsignatuur, verleidelijke lijnen en dynamische rondingen. De Mégane is de eerste stationwagen in het C-segment die is uitgerust met 4Control-techniek. Deze innovatie zorgt voor een sportief en nauwkeurig stuurgevoel in de bochten en subliem rijgedrag. Qua veiligheid loopt de Renault Mégane Estate ook voorop, een volledige set veiligheidssystemen en rijhulpmiddelen zorgen ervoor dat jij veilige ritten kunt maken.

De nieuwste technologie

De nieuwe Mégane Estate is uitgerust met de nieuwste technologieën die het rijden nog eenvoudiger maken. Bijvoorbeeld Multi-SENSE®-technologie. Multi-SENSE® zorgt ervoor dat jij als bestuurder de rijervaring en rijeigenschappen maar ook de sfeer van het interieur naar wens kunt aanpassen. Belangrijk is om tijdens het rijden je blik niet van de weg te halen. De nieuwe Mégane Estate is daarom uitgerust met een Head-up kleurendisplay waarin alle belangrijke informatie wordt weergegeven. Je kunt je concentreren op het rijden zonder je blik van de weg te halen.

Ongelofelijk flexibele indeling

De laadlengte van de nieuwe Mégane Estate is Ongeëvenaard. Je kan vervoeren wat je wilt, zonder beperkingen. Wanneer de achter stoelen en de passagiersstoel zijn ingeklapt, kun je spullen vervoeren met een lengte tot wel 2,7 meter. Alle spullen kan je probleem kwijt. De nieuwe Mégane Estate is uitgerust met diverse opbergsystemen, een vlakke vloer, bagagenetten, opbergvakken in de kattenbak aan de zijkant en haken. Ook in de middenconsole en onder de armsteun heb jij de beschikking over voldoende opbergruimte zodat je alles netjes kunt opbergen en spullen altijd bij de hand hebt.

Nieuw niveau van Comfort

Ook het comfort is verbeterd. De stoelen zijn voorzien van een hoge kwaliteit schuim die zorgen voor een comfortabele zit en prima ondersteuning. Dankzij de Massagefunctie (alleen beschikbaar in de Bose-uitvoering) kan je als chauffeur tijdens lange maar ook tijdens korte ritten heerlijk ontspannen. Aan de passagier is ook gedacht. De passagiers profiteren van extra beenruimte en de achterbank is iets gekanteld wat bijdraagt aan een optimaal zitcomfort. Ook aan het licht en lucht in de cockpit is gedacht. De Mégane Estate kan uitgerust worden met een glazen schuifdak. Dit dak zorgt ervoor dat er precies genoeg licht in de cockpit valt en er voldoende frisse lucht van buiten de cockpit binnenstroomt.

Uitgebreide multimedia mogelijkheden

Het nieuwe R-Link 2 systeem is een tablet met touchscreen die je binnen enkele klikken toegang biedt tot oneindige functies en aanpasinstellingen van de nieuwe Renault Mégane Estate 2016. Het vernieuwde TFT digitale dashboard zorgt ervoor dat je ten alle tijden veel handige informatie over je rit ziet en het Bose audiosysteem laat je genieten van een uitzonderlijke geluidservaring tijdens elke rit.

Ontdek de motoren en uitvoeringen

Bij de nieuwe Mégane Estate kan je kiezen uit 3 benzine motoren en 2 dieselmotoren variërend van 100 tot 205 pk. Handgeschakeld of een automaat. De Mégane Estate is leverbaar is 5 versies, kies de versie afgestemd op jouw wensen. Ontdek het ruime aanbod in uitrusting en opties in onze showroom of bereken alvast de inruilwaarde van jouw huidige auto op onze actiewebsite. De Nieuwe Renault Mégane 2016 is ook leverbaar als Hatchback, bekijk de Hatchback hier.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.

ster ster ster ster ster volgens 34 klanten

Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube