Renault Koleos

vanaf € 42.790,-

 

Direct offerte?

Koleos Acties
Occasions

De nieuwe Renault Koleos SUV is gearriveerd in onze showroom. Het grotere broertje van de succesvolle Captur en Kadjar is klaar om de Nederlandse wegen te veroveren met zijn ongekende robuuste uiterlijk en krachtige motor. Door het atletische profiel, robuuste voortkomen en strakke lijnen trekt de Koleos ieders aandacht.

De nieuwe Renault Koleos 2017

De Koleos is ontworpen en nauwgezet doordacht om aan de eisen van de klant te kunnen voldoen. Standaard is de Koleos zéér luxe uitgerust om u zo van alle gemakken te voorzien. Zo beschikt de Koleos over een R-LINK 2 multimedia- en navigatiesysteem en biedt de verhoogde rijpositie een uitstekend zicht. Dit wordt door veel SUV-kopers zeer gewaardeerd.

Renault Koleos Ontwerp en Interieu

De nadruk bij deze indrukwekkende SUV ligt op de ruimte, luxe en comfort. De ontwerpstrategie van Renault wordt ‘EXPLORE’ genoemd, dit staat voor robuustheid en avontuur. Bij het ontwerpen van de Nieuwe Koleos is ernaar gestreefd om de SUV stevige, krachtige en gespierde lijnen te geven. En dat is Renault zeker gelukt. Het gevoel van luxe en comfort is ongeëvenaard bij de nieuwe Koleos.  Zo beschikt de Koleos over een lang en breed dashboard wat bedoeld is om de passagiers een gevoel van veiligheid en bescherming te geven en is er stoelverwarming voor iedere passagier inclusief een massagefunctie. Daarnaast biedt de Koleos een ruim design met een groot aantal opbergmogelijkheden. Optioneel is het mogelijk om Easy Park Assist toe te voegen, hierdoor is parkeren nooit meer een probleem. Door de sensoren rondom de auto in combinatie met de achteruitrijcamera heb je 360 graden bescherming.

Renault Koleos SUV

De Renault Koleos is klaar voor ieder terrein dankzij zijn ongekende vierwielaandrijving technologie. Dit systeem is zeer makkelijk te gebruiken dankzij een schakelaar op het dashboard, links van het stuur, waarbij je de mogelijkheid hebt om te kiezen tussen voorwielaandrijving en vierwielaandrijving (Auto en Lock). Deze 4×4 transmissie en koppelverdeling garandeert een betere veiligheid en stabiliteit door onder en overstuur te neutraliseren en grip te maximaliseren.

Renault Koleos Uitvoeringen

Deze nieuwe indrukwekkende SUV is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen, de Koleos Intens en de Koleos X- Tronic INTIALE PARIS.

De Renault Koleos Intens beschikt over een dCI 130-dieselmotor met een handbediende zesversnellingsbak en voorwielaandrijving.

Deze uitvoering bevat o.a. standaard:

  • LED PURE VISION koplampen
  • 18” Lichtmetalen wielen
  • Parkeersensoren
  • Renault R-LINK2 multimedia en – navigatiesysteem

De Renault Koleos X-Tronix INITIALE PARIS beschikt over een dCi 175-dieselmotor die gekoppeld is aan een automatische transmissie en is leverbaar met voorwielaandrijving of vierwielaandrijving. De metaalkleur ’Noir Améthyste’ is exclusief aan de X-tronix INITIALE PARIS voorbehouden.

Deze uitvoering bevat o.a. standaard:

  • 19” Lichtmetalen wielen
  • Nappalederen bekleding
  • BOSE surround premium audiosysteem
  • Handsfree achterklep

Zoals u kunt zien heeft Segerink & Wolbers de beste deals voor u. Alle Renault Koleos uitvoeringen zijn bij ons beschikbaar. Uw toekomstige Renault tot in detail zelf samenstellen. Alles is mogelijk met de Koleos modellen van Segerink &Wolbers. Ervaar de Renault Koleos direct en vraag een proefrit aan.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube