Renault Captur

Private lease vanaf € 315,- p.m. Stel zelf uw Captur private lease samen.

De nieuwe sportieve crossover van Renault. Dat is de Renault Captur. Een expressief front, vele rondingen en gespierde flanken en wielkasten. Brede spatborden voor een sportief en krachtige uitstraling en een interieur waar je u tegen zegt. Ultramodern design, volop ruimte, veel comfort, keuze uit acht kleuren zipper bekleding en twee ingebouwde navigatie – en multimediasystemen. En dat is nog maar het begin. De Renault Captur is namelijk helemaal naar eigen wens in te richten.

Renault Captur facelift

Onlangs heeft de Captur een facelift ondergaan, waardoor de crossover een nog sterker design heeft en meer lijkt op zijn grote broer, de Renault Kadjar. De vorm van de grille sluit beter aan en ook beschikt de nieuwe Captur nu over LED PURE VISION koplampen (afhankelijk van de uitvoering). De LED-dagrijverlichting en de LED achterlichtunits hebben de kenmerkende C-vormige lichtsignatuur. U kunt uw Captur nu nog meer naar wens vormgeven, want er zijn twee geheel nieuwe lakkleuren – Orange Atacama en Blue Océan – en een nieuwe dakkleur Gris Platine. Ook voor het interieur zijn er meer variatiemogelijkheden.

Nieuwe Renault Captur – Ultieme combinatie van SUV en MPV

Dat de Renault Captur een prachtauto is om naar te kijken, dat is duidelijk. Maar dat deze SUV MPV combinatie ook nog eens erg zuinig is komt misschien als een verrassing. De beste technologieën komen samen in de Renault Captur. Daarnaast is de auto ook erg praktisch ingericht.

  • Stop & Start systeem
  • Eco Coach
  • Hill- Start Assist
  • Magic Drawer opberglade
  • Zipper wisselbare stoelbekleding
  • Pack look interieur thema’s
  • 17” LM wielen
  • R-link multimediasysteem
  • Eco-modus

Renault Captur Segerink & Wolbers

Bij een Renault Captur van Segerink & Wolbers wordt de ruimte van een MPV gecombineerd met het avontuurlijke en passionele van een SUV.

Een uiterst geslaagde combinatie. Meer ruimte, praktische mogelijkheden en laag verbruik. Naast de al genoemde brandstofbesparingen is er ook flink bespaard op het gewicht in de Captur. Zo weegt deze Crossover nauwelijks meer dan een personenwagen. Daarnaast geeft de brede indicator bij de snelheidsmeter en toerenteller exact aan hoe zuinig de bestuurder rijd. Uniek in de Renault Captur is de zogenaamde dashboardlade, de Magic Drawer. In plaats van een dashboardkastje biedt de Captur u een lade met aanzienlijk meer diepte en ruimte.

Renault Captur – Onder de motorkap

Alle motoren van de Renault Captur zijn turbomotoren. Pittig en sportieve acceleratie in alle toerentallen. De ENERGY motoren zorgen voor comfort, zuinigheid en beperkte CO2-uitsoot. De ENERGY TCe is een driecilinder benzine turbomotor die maar liefst 90pk levert. Rijdt u liever een diesel? De ENERGY dCI 110 is de beste in zijn klasse. Deze dieselmotor heeft een verbruik van 1 op 25,6 bij gemengd gebruik. Nagenoeg geruisloos verplaatst u zich over het wegdek. Een aantal motoren kunnen optioneel worden uitgerust met de automatische EDC-versnellingsbak met zes versnellingen welke vlot doorschakelt. Alles ten goede van het comfort.

De Renault Captur is al van u Renault Captur: vanaf € 19.190,-. Ook aan de leaserijder is gedacht. Ervaar direct de nieuwe Renault Captur bij Segerink & Wolbers en vraag een proefrit aan. Wij helpen u graag op weg.

* Genoemde prijzen zijn inclusief kosten rijklaar maken en overheidskosten.

 

ster ster ster ster ster volgens 31 klanten


Wilt u weten wat
uw auto waard is?

vul uw kenteken in

En check gratis de inruilwaarde van uw auto In 5 eenvoudige stappen ontvangt
u een offerte die u niet zult kunnen weerstaan! Natuurlijk bent u ook in onze
showroom welkom om de waarde van uw auto door ons te laten vaststellen.


Copyright 2018 © Segerink & Wolbers - Hosting & Design: Autosoft - Disclaimer - Top

Volg ons

Volg ons op YouTube